You are currently viewing Szabadon úszom. De hol? #1 – Kastner Kommunity

Szabadon úszom. De hol? #1 – Kastner Kommunity

…szoktam megkapni a kérdést. És mivel #várostjáró hírében állok, így végre elkezdem itt összeszedni, hogy hova érdemes menni dolgozni, ha nincs irodád es unod a hómofiszt. 

Köszönjük ezt meg Dórinak. Köszi Dóri 🙂 hogy téma ötletet adtál, inspiráltál, és hogy ráadásul ahhoz is megtanulhatok tőled mindent, hogy csodás hírlevelekben szólhassak erről a sorozatról a kiváncsiaknak. 

Ja és köszönöm Robinak a képeket 😉

Egy minden szempontból nagyon friss hellyel fogok kezdeni. És egyben nagyon magasra is teszem (teszik ők) a lécet a kategóriában. Bár őszintén szólva hasonlóval még nem találkoztam. Csak a fejemben 🙂 mert ha valaha lenne egy saját helyem….

De nem kalandozok el. Bemutatom nektek a KASTNER KOMMUNITY közösségi teret, ami egy találkozóhely és kávézó, egyben munkatér és galéria. 

A névadója egy marketing ügynökség, akiknek a privát irodája a hely emeleti részén található. Ha kicsit jobban érdekel a háttér és bemutatkozás, akkor ajánlom, hogy böngészd a honlapot, remekül megtalálsz ott minden infót. 

Már kívülről figyelemfelkeltő az egész hely, mert az utcafronton fal helyett óriási ablakok vannak, ami egyfelől nagyon impozáns, másrészt pedig csodálatos a beömlő természetes fény, amiben dolgozhatsz akár egész nap.

Közösségi tér – coworking & meeting

Ha tudod, hogy 2 óránál többet szeretnél eltölteni a helyen, akkor lehetőség van félnapos vagy napijegyet váltani, amiben benne foglaltatik egy meleg ital is. Ez igazán jó deal. (És szuper, hogy a kulacsomat is újra tudom tölteni a kihelyezett vizes üvegekből) 

Két szinten dolgozhatsz. A remek kialakításnak köszönhetően minden helyiséget megtalálsz, amire szükséged lehet munka közbe: csendesebb zóna az emeleten, silent-room, ha meetingelnél, call-box, ha hívásod van. És egy külön foglalható tárgyaló szoba, minden igényt kielégítően felszerelve okos eszközökkel is. (ezt is kipróbáltuk: a videóhívásokat ki tudod tenni a tv-re, amihez kamera és mikrofon is kapcsolódik, így akár hibrid workshop tartására is alkalmas. (Egyetlen fejlesztendő: a mikrofon nem fogja be az egész termet) 

Az emeleti részen kb. 7-8 ember fér el kényelmesen dolgozni. Ez nem sok. De egyelőre még nem futottam bele 3 alkalom alatt, hogy ne tudtam volna leülni. Sőt, ennél mindig kevesebben voltunk. Lent és fent is kényelmes, bár napokig nem üldögélnék egyik székben sem, mert inkább a trendi mintsem az ergonomikus vonalat képviselik. Behoppani egy-egy napra tökéletes. 

A berendezésről nem írnék sokat, beszéljenek inkább a képek. Tökéletes választás akkor is, ha szeretnél néhány szelfit lőni a kommunikációdhoz, vagy éppen egy termékedről készítenél pár fotót a kávéd-sütid mellett. Én is így tettem az új kiadványommal, a Be spirited – inspirációs füzetet egyenesen a nyomdából ide hoztam, és az első pár képet megkattintottam, hogy fel tudjam tenni a webshopomba! 

Kávézó és reggeli

Ha csak egy gyors szendvics-ebédre, kávéra, sütire ugranál be egyedül, vagy egy megbeszélés erejéig, akkor gyere. Ott tali. Lehet, hogy éppen a másik asztalnál fogom egészen kicsi falatonként fogyasztani a nyers-vegán flódnit, amit azért eszem így, hogy minél később fogyjon el. Mert annyira finom. 

Nem széles a kínálat harapnivalókból, de nem is vártam, hogy az legyen. És ami van, az minőségi, és mindenki találhat kedvére valót. Ár-érték arányban is rendben van szerintem. Ide kattintva megnézhetitek az étlapot, itallapot. 

A pultban a srácok-lányok, akikkel eddig találkoztam extra jó arcok. Komolyan. Nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy visszatérő coworker legyek! 

All in all: színes, kényelmes, kellemes atmoszféra, van egy megfoghatatlan rezgése, ami miatt nagyon szívesen lépsz be az ajtón. És maradsz is ott, egész nap. 

Írd meg, hogy mikor ugrasz be, hátha engem is pont a Kastner Kommunity-ben találsz! 

Elhelyezkedés: 

Budapest, II. János Pál Pápa térnél, közvetlen a metró feljáró mellett. Kicsit kiesik a város forgatagából (részemről hál istennek!), de nagyon könnyen megközelíthető. A környező utcákban parkolni lehet, de úgy látom sokszor tele vannak a helyek. De inkább gyere 4-es metróval, ami ott tesz le előtte. Vagy mondjuk Bubi bicajjal, mert pontosan a hely előtt van egy lerakóhely! 

________

Ha szeretnél értesülni az írásokról, iratkozz fel itt a hírlevelemre.

Csatlakozz hozzánk a Brunch Office Club közösséghez, és írd meg egy posztban mit gondolsz!

Ha tetszett, olvasd el egy korábbi írásomat is.