fbpx

Ma éppen egy karácsonyi kampányon dolgozom (mármint ezen is). Azt hiszem már innentől nálam meg is van a karácsonyi hangulat. Kellemes zenét hallgatok (na kari zenét még nem mertem), gyújtottam gyertyát, iszom a meleg teát és szöveget irok. Nagyon hangulatos. Nekem az, mert szeretek szöveget írni. Pénzért is 🙂 

Vannak, akik vért izzadnak azzal, hogy néhány sort kipréseljenek magukból a közösségi média oldalaikra. Nem mondom, hogy a nap 24 órájában belőlem folyton dőlnek a hangzatosabbnál kreatívabb szövegek, de már nem ver ki a víz tőle. Mitöbb! Megszerettem, és megismertem magamat, hogy hogyan is tudom ezt komfortosan csinálni, akkor is, ha “időre kell írni”. 

  1. Csak olyan vállalkozóknak írok, olyan szolgáltatásról vagy termékről, ami közel áll hozzám. Amit én is megvennék/értékesítenék. 
  2. Nem vállalok el semmi rövid határidővel. Tegnapra ritkán tudok jót írni. Hagyok időt arra, hogy csak ott legyen a fejemben. 
  3. Ha eszembe jut a témával kapcsolatban valami (akár éjszaka kettő és négy között… mert igen, van ilyen), akkor azonnal feljegyzetelem. Sokszor ezekből már össze is áll a szöveg, “csak” ki kell színezni. 
  4. Nem várom el, hogy mindenkinek tetsszen, nincsenek ilyen ábrándjaim és elképzeléseim, hogy majd így lesz. Elfogadom és nem félek tőle – tehát feloldottam egy gátat magamban, ami akadályozhatna abban, hogy jöjjenek a gondolatok.

Ha magadnak írsz szöveget vállalkozóként, akkor legalább az egyes pont az már alapból pipa! Talán a négyes pont a legrázósabb, de a vállalkozással nem csak arra vállalkozol, hogy profitszerzés céljából kockáztatva végezz valamilyen tevékenységet… hanem arra is, hogy megismerd önmagad. 

Nem akarsz lemaradni az írásokról? Iratkozz fel a hírlevelemre!

Share it :

Related article

2022 évértékelő

“És igazán lelkesnek érzem magam!” – ezzel a mondattal fejeződött be a 2021. évi értékelőm… Hihetetlen, hogy azóta máris eltelt egy év! És ebben a

Read More