fbpx

hogyan legyél Virtuális asszisztens?

Szeretnél olyan időbeosztásban dolgozni rugalmasan, amit magadnak alakíthatsz ki?

Kíváncsi vagy, hogy a virtuális asszisztencia neked való-e, és tudni akarod, hogyan kell egy ilyen bizniszt felépteni?

intro video

Hogyan legyél VA?

Online workshop

2022. NOVEMBER 20., 14 és 17 óra között, három órában. 

Alapozó online workshop zoom-on! Tehát bárhonnan becsatlakozhatsz. 

Maximum 10 fő részére, akikenk visszanézhető lesz. 

Dolgozz akkor, amikor szeretnél!

Azokkal akikkel szeretnél, onnan ahonnan szeretnél. Olyan munkát végezve, amit imádsz. Mindezt tisztességes bevételért! 

Ha már minden álom álláshirdetést átkutattál abban a reményben, hogy megtalálod a tökéletes munkát, csakhogy minden egyes alkalommal alulmaradtál, akkor itt a titok:

Legyél a saját főnököd! Virtuális asszisztensként dolgozhatsz otthonról, homeoffice-ból. De akár kávézókból, coworking irodákból. A bátrabbak utazgatás közben, másik országokból is. Tényleg bárhonnan. Ehhez a munkához a saját képességeidre, laptopodra, áramra, és internetre lesz szükséged leginkább. Nem kell nagy beruházás ahhoz, hogy elindítsd a saját vállalkozásod és virtális asszisztens legyél. 

A saját online vállalkozásod elindítása a te utad. A workshopon megismerheted a virtuális asszisztens szakmát, és még ennél is többet adok alapozásul. Minden információt megkapsz ahhoz, hogy megtudd, hogyan válhatsz azzá!

Segítek elkezdeni a szabadsággal teli karrierutadat, amely több örömet és kiteljesedést hozhat számodra. 

iratkozz fel értesítésért!

Nem jó az időpont? Gyere máskor.

.

alapozó

miről tanulhatsz a workshopon?

icon-4.png
Milyen feladatok végezhetők?

Eligazítalak azzal kapcsolatban, mit is csinál igazából egy VA (virtuális asszisztens) és mit nem. Szó lesz arról is, hogyan gazdálkodj jól az időddel, és a kezdetekben mire fókuszálj.

icon-7.png
Ügyfélszerzés

Adok néhány praktikus és azonnal alkalmazható tippet, hogyan szerezd meg az első (és a többi) ügyfeled! Elmondom a saját módszeremet is, én hogyan csinálom eredményesen és keresek 2-3X annyit, mint anno a főállásomban.

icon-6.png
Együttműködés az ügyféllel

Nem csak megszerezni fontos az ügyfelet, de meg is kell tartani. Ehhez folyamatokra, saját magadnak felállított szabályokra és következetességre lesz szükséged. Elmondom, hogyan.

icon-8.png
Pénzügyek és adózás

Egyáltalán hogyan tudsz legálisan elindulni? Mikor kell vállalkozóvá válnod? Milyen adók fognak terhelni? Milyen jogi dolgokra kell odafigyelni? Az alapokat most megtudhatod!

Alapozó

Mit kapsz a workshopon?

Elegendő tudást ahhoz, hogy el tudd kezdeni megtervezni a virtuális asszisztens karriered. Tudni fogod, mi kell az induláshoz, mik azok a legfontosabb dolgok, amikre gondolnod kell. 

Felépítés és ár:

A 3 óra alatt, szünet nélkül, négy blokkot fogunk átvenni: 

  • Milyen feldatokat végezhet egy virtuális asszisztens? És mit nem? 
  • Ügyfélszerzés
  • Együttműködés az ügyféllel
  • Pénzügyek és adózás

Ár: november 13-ig early bird akció: 24.000 Ft, utána pedig 34.000 Ft.

 

Maximum 10 fő vehet részt a workshopon. 

És kapsz bónuszokat!

Extrákkal segítem, hogy simábban indulhass el a vállalkozói életedben. 

icon-7.png

színes inspirációs online füzet

icon-1-2.png

e-book: flow iránytű - hogyan dolgozz flowban

icon-6.png

csatlakozás a vállalkozói közösségembe

Workshop technikai részletek

Online. Szóval báronnan becsatlakozhatsz. Zoom-on fogunk találkozni, és felvételt készítek, hogy TE, aki résztveszel rajta, visszanézhesd majd. (Másoknak nem lesz elérhető ebben a formában.)

2022. november 20.-án, vasárnap, 14-17 óráig, 3 órán át fog tartani. 

Tehát a vasárnapi ebéd utáni kávédat, teádat együtt isszuk 🙂

Maximum 10-en leszünk. Interaktívnak tervezem, ezért a családias kis létszám. 

Nincs. De azt fontos tudnod, hogy alapvetően a virtuális asszisztens szakmához elengedhetetlen, hogy rendelkezz számítógépes ismeretekkel, legyen affinitásod programokat megismerni és használni. 

Szia, Judit vagyok 🙂

Imádok szabadúszóként segíteni vállalkozókat a saját bizniszük fejlesztésében. Partnerként. Virtuális asszisztensként erre minden lehetőségem meg is volt az elmúlt években, a szolgáltatásom magas szintre emeltem és így is folyamatosan maximális kapacitáson pörgök. De nem állnék meg itt.

Még többeket szeretnék támogatni! Ezért segítem azokat, akik szeretnének Virtuális Asszisztensek lenni, elindítani a vállalkozásukat. Hiszek benne, hogy aki nem sajnálja az energiáit belefektetni önmagába, annak sikerül kimagasló eredményeket elérni asszisztensként. És azt is szeretném, hogy minél több vállakozó tudjon együttműködni megfelelően képzett virtuális asszisztenssel, akik magabiztosan támogathatják őket az értékteremtésben. Remélem Te is elindulsz ezen az úton! 🙂

év asszisztensi tapasztalat
0
év vállalkozóként
0 +
boldog ügyfél
0 +
bögre kávé 🙂
0 k

vélemények

rólam mondták

Névtelen

Judittal már egy 20 perces konzultáció is nagyon hasznos volt, releváns információkat kaptam, és segítséget a továbblépéshez. Szívből ajánlom!

304757105_5397698610313072_282671301416070386_n

Az asszisztensed vagyis Judit, lelkiismeretes és elhivatott segíteni az induló vállalkozásokat és támogatni tanácsaival a már meglévőket! Jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek már csak egy lépésre van az indulás és azoknak is, akik szeretnének inspirálódni, közösen gondolkodni a vállalkozásuk jövőjét illetően!

Hogyan legyél virtuális asszisztens?
Gyere el erre a 3 órás workshopra.
Egy csizma árát megéri befektetni a jövődbe, nem igaz? 🙂