BE SPIRITED – inspirációs füzet

3900 Ft

Ritkán szakítunk időt arra, hogy magunkról gondolkodjuk, feltegyünk kérdéseket saját magunknak. Ez a füzet segít abban, hogy bizonyos időközönként szánj legalább egy fél órát arra, hogy ezt megtedd.

Extra: 15% kedvezménnyel lehet a tiéd, ha feliratkozol a hirlevélre itt

Ide kattintva olvashatsz még a füzetről, sőt bele is kukkanthatsz! 

Cikkszám: 202201 Kategória:

Leírás

Ez egy eszköz ahhoz, hogy egy kicsit elindítsa a gondolataid, önismerettel, vállalkozásoddal, munkáddal kapcsolatos kérdésekben.

Az 56 oldalas füzetben gyönyörű színes, többnyire kávézós-reggelizős hangulatképeket találsz, egy-egy általad választott inspiráló idézettel. És hogy mitől lesz ez önismereti napló, munkafüzet? Attól, hogy minden idézet kapcsán teszek fel neked kérdéseket, amikre választ kell adnod írásban. Illetve Te teszed fel magadnak 😉 Mondjuk pár hétig minden nap rászánva egy fél órát, amikor kedved van!

A füzet karbonmentesen került gyártásra, ami azt jelenti, hogy annak ellenére, hogy egy nyomtatott termékről van szó, nagyon is környezetbarát. Ami nekem fontos volt, remélem neked is az! Hidd el, nagyon jó érzés olyan eszközt használni, amiről tudod, hogy nem terhelte a környezetet. A fenntartható fejlődésért egyéni szinten is lehet tenni! Például azzal, hogy odafigyelj milyen terméket vásárolsz.