BE SPIRITED – egyéni konzultáció

25000 Ft

Egyéni 90 perces beszélgetés velem a terveidről, vállalkozásodról, céljaidról, stratégiádról, konkrét elakadásodról. Segítek kibogozni a gondolataidat és rendet tenni annak érdekében, hogy élvezd a vállalkozásod, szabadúszó léted.

+ AJÁNDÉK !! BE SPIRITED – Inspirációs füzetemet ajándékba kapod!

Mert #dolgozniflow 😉

Cikkszám: 202201-1 Kategória:

Leírás

Egyéni 90 perces beszélgetés velem (online vagy személyesen) a terveidről, vállalkozásodról, céljaidról, stratégiádról, konkrét elakadásodról. Segítek kibogozni a gondolataidat és rendet tenni, annak érdekében, hogy élvezd a vállalkozásod, szabadúszó léted.

+ AJÁNDÉK !! BE SPIRITED – Inspirációs füzetemet ajándékba kapod!

Mert #dolgozniflow 🙂

Vesszőparipám, hogy akkor tudunk hatékonyan dolgozni, ha jól érezzük magunkat. Ehhez az kell, hogy kristálytisztán tudjuk, hogy mi a fontos számunkra és mit szeretnénk elérni. Legalábbis minél inkább tudunk ehhez közelíteni, annál könnyebb és felszabadultabb érzés vállalkozni. A felszabadult érzés eléréséhez a kulcs, hogy átlendüljünk az elakadásokon, helyre tudjuk tenni az éppen aktuális problémákat. Vállalkozásszervezőként üzleti szemmel tekintek folyamataidra, működésedre, jól rá tudok nézni külső szemmel a tevékenységedre. A 90 perces konzultáció során átbeszéljük, milyen pontokon tudnál és szeretnél fejlődni, tenni (!) annak érdekében, hogy megtaláld magad a vállalkozásodban, hatékonyabb legyél.

A konzultáció előtt felkészülök belőled, így igazán hatékony tud lenne a 90 perc. 🙂

Vásárlás után hamarosan megkereslek e-mailben, és egyeztetünk időpontot.