Óradíj - kivitelezés

6.000 Ft/óra díjtól, a feladattól függően. 

Ne számolgass egyedül, elmondom egy ingyenes konzultációban, hogy mire számíthatsz 🙂

 

http://www.molnarbence.com/ - Molnár Bence - esküvő fotózás, esküvői fotós, Budapest, Szeged, Balaton

Konzultáció

Egyéni 90 perces beszélgetés velem a terveidről, vállalkozásodról, céljaidról, stratégiádról, konkrét elakadásodról.  Segítek kibogozni a gondolataidat és rendet tenni, annak érdekében, hogy élvezd a vállalkozásod, szabadúszó léted. 

Mert #dolgozniflow 🙂  

Konzultáció díja 25.000 Ft

EZ KELL NEKEM – 

Egyedi ár

Alkalmi, projekt megbízások esetén egyedi árat kalkulálok a feladatok részletes átbeszélése után. Írj nekem ajánlatért, vagy jelentkezz be egy 15 perces beszélgetésre. 

3 válasz, miért éri ez meg neked?

Ha még nem vagy benne biztos, hogy szeretnél (virtuális) asszisztens szolgáltatást igénybe venni, itt most írok neked három leggyakoribb okot, amiért érdemes lenne. 

Ha még mindig van benned kérdés, keress fel bátran, és segítek dönteni. 

válasz 1

Az általad megfogalmazott feladatokat (illetve segíthetek is ezeket a feladatok beazonosítani) elvégzem és te ezért fizetsz megbízási díjat. Nincsenek üresjáratok, feleslegesen kifizetett órák.

válasz 2

Saját eszközeimmel dolgozom, rugalmasan, több évnyi tapasztalattal a zsebemben. Biztos lehetsz benne, hogy csak olyan feladatot vállalok el, melynek elvégzésére alkalmas vagyok. És ezek akkor is határidőre megvannak, ha Te éppen nem látod a folyamatot és a saját feladataiddal foglalkozol.

válasz 3

Kevésbé leszel leterhelt és jobban tudsz koncentrálni arra, hogy fejlődj, stratégiát alkoss és megtervezd merre haladjon a vállalkozásod.